Investering

Een unieke investering die een meerwaarde biedt!

Door zijn ligging vlakbij het bos en op wandelafstand van kustgemeenten De Haan en Wenduine is dit de ideale vakantiewoning aan zee.

Energiebesparend

Opdat u gans het jaar door zou kunnen genieten van uw vakantiehuis hebben wij bewust gekozen voor energiezuinige woningen. Wanneer u het internet afschuimt naar bestaande vakantiewoningen, dan zal u energiescores terugvinden van +500 kWh/m² per jaar. Eigenlijk wil dit zeggen dat u evengoed met uw ramen open kan verwarmen. De vakantiewoningen in Vakantiepark Boszicht voldoen aan een E-peil van 70 waarbij de verwarming van de woningen gebeurt middels individuele centrale verwarming op gas.

Alle seizoenen

Uw vakantiewoning is een behaaglijk all-seasonsvakantiehuis. Vanaf uw terras kunt u genieten van een schitterend zicht op het bos, prachtige wolkenluchten en de natuur rondom in al haar steeds wisselende gedaantes. In alle jaargetijden prachtig!
Op de meeste vakantieparken valt weinig te beleven, hierdoor staan deze woningen, zeker in de wintermaanden, vaker leeg dan dat ze verhuurd zijn. De woningen in Vakantiepark Boszicht bevinden zich vlak naast Sunparks met tal van activiteiten! Genieten in het subtropisch zwembad, gezellig eten in de verschillende restaurants of heerlijk ontspannen in de wellness. Wist u overigens ook dat er zich een supermarkt bevindt waar u onder andere ’s morgens uw versgebakken pistolets kan halen.

Samengevat

Dus nog even kort samengevat waarom dit vakantiepark zo interessant is:

  1. Energiezuinig: Hierdoor zullen je huurders na hun verblijf geen torenhoge energiefactuur ontvangen en dus jaar na jaar terugkeren.
  2. Nieuw: Net als u willen huurders tegenwoordig minimum dezelfde luxe als bij hen thuis. Keuken met vaatwas, moderne badkamer met ligbad, apart hangtoilet, … Alles is inbegrepen.
  3. Activiteiten: In het naastliggende Sunparks kunnen u en uw huurders gans het jaar terecht. Zie website Sunparks voor meer info.

Deze drie factoren zorgen ervoor dat deze woningen kunnen rekenen op een huurbezetting gans het jaar door, een uitstekend huurrendement is hiervan het logische gevolg. En uiteraard kan u er ook voor kiezen om niet te verhuren en zelf van uw vakantiewoning aan zee te genieten.